Nopea toimitus!   30 päivän palautusoikeus!   Yli 500 tuotteita!
Valuutat:
Suomi
  Kirjaudu sisään  /   Luo tili   /  
Etusivu ::  Yksityisyyssuoja

Yksityisyyssuojatiedote


Tervetuloa verkkokaupastamme. Tavoitteenamme on, että viihdytte sivujemme kuin olet ostoksilla paikallisessa ostoskeskuksessa. Aina kun ostaa tuotteen (t) nettisivuiltamme, otamme kysymys turvallisuuden vakavasti. Aina annat luottokortin numeron, laskutus- ja toimitustiedot Kun ostokset, käytämme alan standardin Secure Sockets Layer (SSL) -teknologiaa preventDefault tietojen kaappaamista.

Tietosuojastamme

Asiakkaiden tietosuoja on tärkeä asia meille. Jotta pitää yksityisyyden turvallisempaa, Tarjoamme tämän ilmoituksen selvitetään online tiedot käytännöt ja Että valintoja voi tehdä siitä, miten tietosi kerätään ja käytetään. Jotta tämä helppo löytää, teemme sen saatavilla kotisivulta ja kaikissa kohdissa, joissa henkilökohtaisia ​​tietoja voi pyytää.

Kerättävät tiedot:

Tämä ilmoitus koskee kaikkia tietoja Kerätyt tai Submitted on sivuillamme. Joillakin sivuilla, voit tilata tuotteita, tehdä pyyntöjä, ja rekisteröityä vastaanottamaan materiaaleja. Tyypit tietojen kerääminen at Nämä sivut ovat nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumerot, luotto / maksukortin tiedot. Joillakin sivuilla voit lähettää tietoa muille ihmisille. Jos esimerkiksi tilaat lahja verkossa ja haluat sen myöhäistä suoraan vastaanottajalle, sinun täytyy lähettää vastaanottajan osoitteeseen. Tässä tilanteessa, tyypit henkilöstötietojärjestelmä Kerätyt ovat nimi, osoite, puhelinnumero.

Tapojamme käyttää Information:

Käytämme tietoja providesprofessional itsestäsi tilauksen yhteydessä ainoastaan ​​täyttämään järjestyksessä. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille paitsi siinä määrin tarpeen täydentää järjestyksessä. Käytämme tietoja providesprofessional jostakusta toisesta tilauksen yhteydessä vain lähettää tuotteen ja vahvistaa toimituksen. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille paitsi siinä määrin tarpeen täydentää järjestyksessä. Käytämme ei-tunnistaminen ja yhteenlaskettu tietoja paremmin suunnitella sivuillamme ja jakaa mainostajille.

Esimerkiksi saatamme kertoa mainostaja että x määrä henkilöitä vieraillut tietyn alueen sivuillamme, tai Y miehiä ja Z naisten määrää täytetty rekisteröintilomake, mutta emme saa paljastaa mitään, joita voidaan käyttää tunnistamaan ne henkilöt. Lopuksi, emme koskaan käytä tai jaa henkilökohtaisia ​​tietoja annetaan meille verkossa tavoilla liity yllä kuvattu ilman ylihintainen Tarjoamalla mahdollisuuden kieltäytyä tai muuten kieltää Sellaiset jotka eivät liity käyttötarkoituksia.

Sitoutumisemme Data Security

Jotta estettävissä Luvaton pääsy, ylläpitää tietojen oikeellisuus, ja varmistaa oikea tieto, olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset fyysiset, elektroniset ja johdon menettelyt turvata ja varmistaa tietoja keräämme verkossa.

Miten voit tai korjata tiedot:

Voit käyttää tarkistaa kaikki henkilötietosi Että keräämme verkossa, säilyttää lähettämällä meille kirjallisen pyynnön osoitteeseen Noteerattu Info sivulla. Käytämme tätä menettelyä paremmin estämään tietojen. Voit korjata asiavirheet henkilötietosi lähettämällä meille pyynnön, jossa virhe. Yksityisyyden suojaamiseksi ja turvallisuutta, me willalso ryhdyttävä kohtuullisiin toimiin tarkistaa henkilöllisyyden ennen tietojen toimittamista tai oikaisujen tekemistä.

Yhteydenotot:

Jos sinulla on muuta kysyttävää Periaatteisiin, lähetä meille sähköpostia, tai yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa.

Naisten Kengät Myymälän Verkossa

More Products

IP osoitteesi: 34.205.93.2     adidas performance , converse all star , puma suede , skechers go walk , vans slip on