Nopea toimitus!   30 päivän palautusoikeus!   Yli 500 tuotteita!
Valuutat:
Suomi
  Kirjaudu sisään  /   Luo tili   /  
Etusivu ::  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus


Olemme aina pyrkivät parantamaan palveluaan ja asiakkaiden ostokokemuksen. Meillä on erilaisia ​​lähetyksiä ja mitä tahansa niistä voi varmistaa merenkulun turvallisuutta ja mukavuutta.

toimitus aika

Yleensä kaikki tilaukset toimitetaan pois seuraavana arkipäivänä. Viikonlopun tilaukset toimitetaan seuraavana maanantaina aamulla. Kuten yleensä käsittelyaika plus postituskulut aika on yhtä kuin koko toimitusaika. Yleensä kohteet saapumisen 7-10 päivässä. Teemme kaikkemme, jotta varmasti saat paketti ajoissa.

seuranta

Varustamon pakettisi on verkossa jäljitettävissä. Kun tilaus on lähetetty pois, vahvistuksen sähköpostitse kanssa online-seuranta numero ja linkki on myöhäistä teille. Seurantanumero on voimassa sekkiä 48 tunnin kuluessa saat sähköpostiviestin.

Olemme vilpittömästi ehdottaa lisäät meidät postituslista jotta voit saada vahvistuksen tilauksestasi meiltä. Ja muista tarkistaa roskapostista / roskapostikansioon, jos et saa vastausta 3 päivää.

tuotto

Jos haluat palauttaa kohteita, ilmoita meille ensiksi perusteluineen ja tilausnumero paluulle 7 päivän kuluessa. Palautteesi on erittäin tärkeä asia meille. Kohteita on myöhässä takaisin täydellisenä alkuperäisessä pakkauksessa. Kaikki paketit Pitäisi olla myöhässä kautta seurattavaa menetelmällä. Emme ole vastuussa pakettien katosivat. Huomioi, että alkuperäinen toimituskulut ei palauteta. Joten ota yhteyttä kaikkiin kysymyksiinne ennen tilaamista.

Vaihto

Tuotteet on palautettava 7 päivän kuluessa toimitus ja asiakas on vastuussa kaikista toimituskulut aiheuttama koko vaihtamiseksi. Kaikki tuotteet voi vaihtaa yhtäläistä hintaa vaihto, huomaa, että me antaa korvausinvestointeja vasta sen jälkeen, kun tuotto on saatu.

Tilauksen peruuttamisesta

Jos sinulla friendlyness tilauksen ja haluat peruuttaa sen myöhemmin, ota yhteyttä asiakaspalveluun mahdollisimman pian. Mutta jos tilaus on lähetetty, emme willhave mitenkään peruuttaa sen.

Naisten Kengät Myymälän Verkossa

More Products

IP osoitteesi: 3.92.74.105     adidas performance , converse all star , puma suede , skechers go walk , vans slip on